maandag 11 maart 2013

Soulcolours - Leeuwarden

Oei, oei, oei, het valt niet mee de boel hier up to date te houden...
Gelukkig krijg ik zo nu en dan eens een tip, deze keer van Famke.


Zij geeft lessen in SoulCollage via haar website soulcolours.

SoulCollage® is een combinatie van creativiteit, het gebruiken van je intuïtie en het ontdekken van je innerlijke wijsheid. Dit doe je door het uitzoeken van verschillende afbeeldingen waar je door je intuïtie naar toe getrokken wordt. Door deze plaatjes te scheuren, knippen en plakken creëer je een SoulCollage® kaart.Na het maken van de kaart duik je als het ware in die kaart en ontdek je dat je deze niet voor niets hebt gemaakt. De kaart zegt namelijk iets over jou en heeft een diepere betekenis die heel verrassend kan zijn.
Door het werken met SoulCollage® kan je een verzameling maken van verschillende SoulCollage® kaarten. Al deze kaarten symboliseren stuk voor stuk een deel van jou. Ze kunnen je ondersteunen in het bewandelen van je levenspad en het nemen van belangrijke beslissingen hierin.
Voor het werken met SoulCollage® hoef je niet creatief of kunstzinnig te zijn. Het is ook niet zweverig maar het is een heel eenvoudig proces, voor iedereen geschikt en ook nog eens heel leuk om te doen!

 
 

2 opmerkingen:

Famke zei

Wat super dat je dit geplaatst hebt, en zo uitgebreid ook. Heel erg bedankt! Ik hoop dat de Friese vrouwen enthousiast worden hierdoor :-)
groetjes, Famke

*MaDiBue* zei

Weet ff niet waar ik moet neer zetten en anders wis je het weer....
7 april Hobbbymarkt in het Dorpshuis van Jonkerslan.(ik ben ook van de partij)