donderdag 3 mei 2012

Cre-J'opzoldR


Naailessen in Friesland zijn nog niet zo makkelijk te vinden en áls ze er zijn, zijn ze meestal gericht op het naaien van kleding. Persoonlijk ligt mijn interesse daar (nog) niet. Een paar jaar terug vond ik samen met mijn zus een concept dat precies wat voor ons was. Cre-JópzoldR in Parrega.
Het is even een beetje zoeken op de site maar hier vind je precies wat er wordt aangeboden en in overleg is er ook best wat mogelijk.
Wij zijn er één keer geweest en het leuke aan de workshops is dat zij (Jolanda) de workshops zo maakt dat er verschillende technieken/ handigheidjes in zijn verwerkt. Je kunt zonder enige naai- ervaring aan de slag en leert dus gaandeweg het één en ander. Bovendien zit je niet aan een reeks lessen vast maar kun je het bijvoorbeeld gewoon eens proberen. Ook leuk voor een vrijgezellenfeest, vriendinnendag of kinderfeestje.



Vanaf die ene keer willen mijn zus en ik heel graag nog eens heen maar ondertussen kwamen er weer baby's bij en met de borstvoeding die ik geef ben ik wel erg flexibel voor mijn dochter maar totaal niet voor de rest van de wereld en Parrega is niet echt om de hoek voor ons.

Bij deze heb ik jullie in ieder geval even getipt en mochten jullie een soortgelijk concept in de buurt weten zou een reactie hieronder handig zijn!

3 opmerkingen:

Kris zei

Goed zo! ik zou eens een kijkje nemen op de site! die lampenkap vind ik wel gaaf!

Kris zei

Mischien leuk om deze streekmarkt in je linkjes te zetten http://hemelsestreken.blogspot.com/

Groetjes!

Esther zei

Leuke site en jou blog ziet er ook gezellig uit, groetjes Esther,